Рекомендований обсяг - до 30 літрів.
Напруга - 220 в Потужність - 1,5 кВт.
Габарити (ДхШхВ) - 145х115х320 мм.
Sous vide cooker занурювальний, для приготування при низьких температурах. Цифровий дисплей. Робоча температура - від 5 до 99 ºС (допуск ±0,1 º).
Налаштування часу - від 0 до 99 годин. Захист від "сухого ходу". Матеріал - пластик нержавіюча сталь.
Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза годин пік.
Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв. Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів
запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження
незайманого оригінального смаку інгредієнтів.
Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.
У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування в
вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні
високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому
приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи
кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників.
Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і
споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
Термін придатності при технології приготування сувид:
Риба - 4-6 днів
Яловичина - 25-30 днів
Телятина - 25-30 днів
Свинина - 15-18 днів
М'ясо птиці - 10-18 днів
Овочі - до 45 днів
Гарантія - 1 рік.
sous vide Frosty SV100 купити ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення прямо на сайті!
Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.
Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
Об'єм вани, л. | 30 |
Потужність, кВт | 1,5 |
Напруга, В | 220 |