Обладнання для кафе, барів і ресторанів

Київ

киевстар 098 085-50-85

Дніпро

мтс050 735-66-88

Кременчук

лайф093 085-90-85

Кошик порожній!

корзина
Апарат sous vide Frosty SV238
3427 3427 грн.
Виробник: Frosty (Італія)
Наявність: Немає в наявності
Модель: 2653~01
  Купити Рассрочка online

Рекомендований обсяг - 8 - 10 літрів.

Напруга - 220 в Потужність - 1,2 кВт.

Габарити (ДхШхВ) - 83х143х371 мм.

Sous vide плита для приготування при низьких температурах. Цифровий LCD дисплей. Робоча температура - від 0 до 95 ºС (допуск ±0,1 º).

Захист від "сухого ходу" і перегріву. Матеріал - пластик нержавіюча сталь.

Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза годин пік.

Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв. Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів

запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження

незайманого оригінального смаку інгредієнтів.

Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.

У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування в

вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні

високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому

приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи

кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників.

Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.

При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і

споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.

Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE

Риба - 4-6 днів

Яловичина - 25-30 днів

Телятина - 25-30 днів

Свинина - 15-18 днів

М'ясо птиці - 10-18 днів

Овочі - до 45 днів

Гарантія - 1 рік.

sous vide Frosty SV238 купити ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення прямо на сайті!

Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.

      

Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.

Об'єм вани, л. 10
Потужність, кВт 1,2
Напруга, В 220

Написати відгук

З цим товаром такж купують