Об'єм ванни - 25 л. Напруга - 220 В.
Робоча температура від 24 до 99,9° C.
Габарити (ДхШхВ) - 565х360х300 мм. Потужність - 2 кВт.
Інноваційна система підтримки температури з високою точністю /- 0,2 С.
Машина для варіння при низькій температурі з термостатированным нагріванням води.. Корпус, ванна і кришка виконані з нержавіючої сталі.
Практичні ручки для перенесення ванни. Сенсорна панель управління Wi-Food з кроком зміни температури 0,2° C. Для роботи використовується безкоштовно завантажуване додаток Android або iOs. Кріплення блоку дисплея на магніті/затиску.
10 програм, що зберігаються в пам'яті машини, і необмежену кількість програм при використанні програми.
Вибір одиниць виміру температури: °C або °F. Зручний кран для зливу води.
Вага - 16,5 кг
Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може
точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.
Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.
У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання
приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією.
Дана технологія полягає в отриманні високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
Скорочення втрат
М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому готуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.
Більш тривалий термін придатності
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
Риба - 4-6 днів
Яловичина - 25-30 днів
Телятина - 25-30 днів
Свинина - 15-18 днів
М'ясо птиці - 10-18 днів
Овочі - до 45 днів
Гарантія: 1 рік
sous vide SoftCooker Sirman SR GN 1/1 Wi-Food купити Ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення безпосередньо з сайту!
Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.
Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
Об'єм вани, л. | 25 |
Потужність, кВт | 2,0 |
Напруга, В | 220 |