Оптимальний робочий об'єм - 50 літрів.
Напруга - 220 в Потужність - 2 кВт.
Габарити (ДхШхВ) - 130х260х380 мм.
Робоча температура - від 20 до 95 ºС. Максимальна робоча глибина - 16,5 див. Автоматичне відключення при "холостому" використанні.
Циркуляційна помпа забезпечує задану температуру по всьому об'єму. Автоматичний захист від перевантаження і перегріву.
Захист структури з нержавіючої сталі за рейтингом IP X3. Зажим для закріплення ємності.
Апарат низькотемпературного приготування Apach має високоточний нагрівач з контролем температури, - 0,03 °С.
Точний контроль робочої температури на дисплеї і можливість програмування, збереження 5 програм.
Вага - 4,5 кг
Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може
точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.
Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.
У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання
приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією.
Дана технологія полягає в отриманні високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
Скорочення втрат
М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки.
При більш тривалому готуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується,
тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати.
Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників.
Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.
Більш тривалий термін придатності
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва
і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
Риба - 4-6 днів
Яловичина - 25-30 днів
Телятина - 25-30 днів
Свинина - 15-18 днів
М'ясо птиці - 10-18 днів
Овочі - до 45 днів
Гарантія - 1 рік.
sous vide Apach ASV2 купити ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення безпосередньо з сайту!
Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.
Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
Об'єм вани, л. | 50 |
Потужність, кВт | 2,0 |
Напруга, В | 220 |