Обладнання для кафе, барів і ресторанів

Київ

киевстар 098 085-50-85

Дніпро

мтс050 735-66-88

Кременчук

лайф093 085-90-85

Кошик порожній!

корзина
Апарат sous vide Apach ASV2
30738 30738 грн.
Виробник: Apach (Італія)
Наявність: Немає в наявності
Модель: 503~01
  Купити Рассрочка online

Оптимальний робочий об'єм - 50 літрів.

Напруга - 220 в Потужність - 2 кВт.

Габарити (ДхШхВ) - 130х260х380 мм.

Робоча температура - від 20 до 95 ºС. Максимальна робоча глибина - 16,5 див. Автоматичне відключення при "холостому" використанні.

Циркуляційна помпа забезпечує задану температуру по всьому об'єму. Автоматичний захист від перевантаження і перегріву.

Захист структури з нержавіючої сталі за рейтингом IP X3. Зажим для закріплення ємності.

Апарат низькотемпературного приготування Apach має високоточний нагрівач з контролем температури, - 0,03 °С.

Точний контроль робочої температури на дисплеї і можливість програмування, збереження 5 програм.

Вага - 4,5 кг

Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може

точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.

Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.

У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання

приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією.

Дана технологія полягає в отриманні високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

Скорочення втрат

М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки.

При більш тривалому готуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується,

тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати.

Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників.

Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.

Більш тривалий термін придатності

При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва

і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.

Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE

Риба - 4-6 днів

Яловичина - 25-30 днів

Телятина - 25-30 днів

Свинина - 15-18 днів

М'ясо птиці - 10-18 днів

Овочі - до 45 днів

Гарантія - 1 рік.

sous vide Apach ASV2 купити ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення безпосередньо з сайту!

Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.

      

Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.

Об'єм вани, л. 50
Потужність, кВт 2,0
Напруга, В 220

Написати відгук

З цим товаром такж купують