Обладнання для кафе, барів і ресторанів

Київ

киевстар 098 085-50-85

Дніпро

мтс050 735-66-88

Кременчук

лайф093 085-90-85

Кошик порожній!

корзина
Під замовлення
Шафа дозрівання м'яса Everlasting STG Meat 1500 Inox
215741 215741 грн.
Виробник: Everlasting (Італія)
Наявність: Немає в наявності
Модель: 2918~01
  Купити Рассрочка online

Обсяг - 1500 л. t режим від 0 до 30 C

Напруга - 220 в Потужність - 1,28 кВт.

Габарити (ДхШхВ) - 1500x850x2080 мм.

2 глухі двері. Електронна панель управління з LED-дисплеєм. Завантаження 300 кг.

20 настроюються програм і 3 передвстановлені програми (по 6 фаз, для кожної програми. Постійне відображення робочого стану.

Відображення і сигналізація з попереджуючим зумером. Функція HACCP із записом подій.

Конструкція повністю виконана з нержавіючої сталі AISI 304.

Внутрішня камера з закругленими кутами і дном. Термоізоляція товщиною 75 мм з екологічно чистого гидровспененного поліуретану.

Легкознімні напрямні для продукції. Компресор з повітряним охолодженням. Внутрішня робоча температура від 0°С до 30°C.

Активний контроль вологості від 40% до 90%. Без підключення до водопроводу. U. V. робочі лампи. Система самодіагностики (контроль температури,

стану компресора). 3 дротяних полиці з пластифицированным покриттям. Направляюча для м'ясних крюков в якості стандартного обладнання

на 80 кг навантаження (2 направляючих і 4 гака). Робоча температура навколишнього середовища макс. 38°C. Екологічний холодоагент R404a.

Автоматичне випаровування конденсату води. Внутрішня LED-підсвітка (моделі зі скляними дверима). Замок.

Самозакриваються двері з легко замінними магнітними прокладками. Регульовані по висоті (130-200 мм) ніжки з нержавіючої сталі.

Вага - 193 кг.

Сухе дозрівання м'яса - це процес витримки, спрямований на отримання найвищого можливого смаку, вишуканого, унікального інтенсивного аромату і

ніжності яловичини з використанням тривалого часу дозрівання. Яловичина краще всього підходить для сухого методу дозрівання. Особливо такі частини як

філей і хвостова частина молодняку великої рогатої худоби. Це м'ясо значно покращує свій смак і текстуру з-за того, що у нього високий вміст

внутрішньосудинного жиру і є жирова «шапка». Чим довше м'ясо знаходиться в холодильнику для сухого дозрівання, тим більше посилюється його смак.

Завдяки дії ферментів, м'ясо стає ніжним, а завдяки примусовій вентиляції воно втрачає до 30% вологості. Ця втрата призводить до

концентрації смаку завдяки наявності природного глютамата в м'ясі. Ще одна особливість сухого дозрівання м'яса - це типовий чорний колір, який

з'являється на поверхні шматка м'яса, коли воно піддається дії кисню і зневоднення. В кінці процесу верхню шкірку видаляють, м'ясо всередині

прекрасне і щільне, колір може варіюватися від рубіново-червоного до фіолетового, в залежності від типу м'яса. Задоволення, пов'язане з дегустацією

м'яса сухого дозрівання, не схоже ні на який інший смак, що Ви коли-небудь куштували. Текстура не йде ні в яке порівняння з «звичайним шматком м'яса».

Його текстура м'якше, запах і смак нагадують горіхи і масло. Так що не дивно, що яловичина сухого дозрівання відома також як «король м'яса»

в меню для стейків.

Гарантія: 1 рік

Шафа дозрівання м'яса Everlasting STG Meat 1500 Inox купити Ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення безпосередньо з сайту!

Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.

      

Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.

Кількість дверей 2
Об'єм, л. 1500

Написати відгук

З цим товаром такж купують