Обсяг - 700 л. t режим від 0 до 30°C
Напруга - 220 в Потужність - 0,57 кВт.
Габарити (ДхШхВ) - 750x850x2080 мм.
Глуха двері. Електронна панель управління з LED-дисплеєм. Завантаження 150 кг. Конструкція повністю виконана з нержавіючої сталі AISI 304.
20 настроюються програм і 3 попередньо встановлених програм (по 6 фаз, для кожної програми. Постійне відображення робочого стану.
Відображення і сигналізація з попереджуючим зумером. Функція HACCP із записом подій.
Внутрішня камера з закругленими кутами і дном. Термоізоляція товщиною 75 мм. з екологічно чистого гидровспененного поліуретану.
Легкознімні напрямні для продукції. Компресор з повітряним охолодженням. Внутрішня робоча температура від 0°С до 30°C.
Активний контроль вологості від 40% до 90%. Без підключення до водопроводу. U. V. робочі лампи. Система самодіагностики (контроль температури,
стану компресора). 3 дротяних полиці з пластифицированным покриттям. Направляюча для м'ясних крюков в якості стандартного обладнання
на 80 кг навантаження (напрямна і 2 крюка). Робоча температура навколишнього середовища макс. 38°C. Екологічний холодоагент R404a.
Автоматичне випаровування конденсату води. Внутрішня LED-підсвітка (моделі зі скляними дверима). Замок.
Самозакриваються двері з легко замінними магнітними прокладками. Регульовані по висоті (130-200 мм) ніжки з нержавіючої сталі.
Вага 137 кг.
Сухе дозрівання м'яса - це процес витримки, спрямований на отримання найвищого можливого смаку, вишуканого, унікального інтенсивного аромату і
ніжності яловичини з використанням тривалого часу дозрівання. Яловичина краще всього підходить для сухого методу дозрівання. Особливо такі частини як
філей і хвостова частина молодняку великої рогатої худоби. Це м'ясо значно покращує свій смак і текстуру з-за того, що у нього високий вміст
внутрішньосудинного жиру і є жирова «шапка». Чим довше м'ясо знаходиться в холодильнику для сухого дозрівання, тим більше посилюється його смак.
Завдяки дії ферментів, м'ясо стає ніжним, а завдяки примусовій вентиляції воно втрачає до 30% вологості. Ця втрата призводить до
концентрації смаку завдяки наявності природного глютамата в м'ясі. Ще одна особливість сухого дозрівання м'яса - це типовий чорний колір, який
з'являється на поверхні шматка м'яса, коли воно піддається дії кисню і зневоднення. В кінці процесу верхню шкірку видаляють, м'ясо всередині
прекрасне і щільне, колір можетварьироваться від рубіново-червоного до фіолетового, в залежності від типу м'яса. Задоволення, пов'язане з дегустацією
м'яса сухого дозрівання, не схоже ні на який інший смак, що Ви коли-небудь куштували. Текстура не йде ні в яке порівняння з «звичайним шматком м'яса».
Його текстура м'якше, запах і смак нагадують горіхи і масло. Так що не дивно, що яловичина сухого дозрівання відома також як «король м'яса»
в меню для стейків.
Гарантія: 1 рік
Шафа дозрівання м'яса Everlasting STG Meat 700 Inox купити Ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення безпосередньо з сайту!
Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.
Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
Кількість дверей | 1 |
Об'єм, л. | 700 |