Обсяг - 700 л. t режим від 0 до 30°C
Напруга - 220 в Потужність - 0,57 кВт.
Габарити (ДхШхВ) - 750x850x2080 мм.
1 скляна двері. Рама з анодованого алюмінію. Електронна панель управління з буквено-цифровий LED-дисплеєм. Макс. завантаження 100 кг. салямі.
Конструкція повністю виконана з нержавіючої сталі AISI 304.
20 настроюються програм і 3 попередньо встановлених програм (по 6 фаз, для кожної програми. 3 пари напрямних з 9 стрижнями 36 гачків для салямі
Постійне відображення робочого стану. Відображення і сигналізація з попереджуючим зумером. Функція HACCP із записом подій.
Внутрішня камера з закругленими кутами і дном. Термоізоляція товщиною 75 мм. з екологічно чистого гидровспененного поліуретану.
Легкознімні напрямні для продукції. Компресор з повітряним охолодженням. Внутрішня робоча температура від 0°С до 30°C.
Активний контроль вологості від 40% до 95%. Без підключення до водопроводу. U. V. робочі лампи. Система самодіагностики (контроль температури,
стану компресора). Робоча температура навколишнього середовища макс. 38°C. Екологічний холодоагент R404a. Автоматичне випаровування конденсату води.
Внутрішня LED-підсвітка (моделі зі скляними дверима). Замок. Самозакриваються двері з легко замінними магнітними прокладками.
Регульовані по висоті (130-200 мм) ніжки з нержавіючої сталі.
Вага - 156 кг
Холодильна шафа дозрівання салямі STG ALL 700 Glass S LCD завдяки постійному контролю температури, вологості і вентиляції здатнийзадовольнити потреби експертів по приготуванню салямі, забезпечуючи однорідну вентиляцію кожній одиниці продукту.
За допомогою даного холодильного шафи дозрівання солями Ви можете керувати всіма трьома етапами процесу дозрівання:
1). Термообробка - під час цієї першої фази (тривалість може змінюватись в залежності від розміру салямі) відбувається перша велика
втрата вологи, в результаті чого відбувається послідовне зменшення ваги.
2). Сушка - це самий делікатний етап. Вода повинна бути як можна більш однорідно розподілена по всій товщі суміші, щоб уникнути затвердіння
ковбасних оболонок. Під час цього процесу необхідно дуже ретельно контролювати відносну вологість і вентиляцію, щоб салямі
сушилися занадто швидко.
3). Дозрівання - це третій і останній етап. Він найдовший і може змінюватись в залежності від типу і розміру ковбаси. Процес дозрівання має
важливе значення для отримання чудового продукту з чудовим ароматом.
Гарантія: 1 рік
Шафа дозрівання салямі Everlasting STG ALL 700 Glass S LCD купити Ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення безпосередньо з сайту!
Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.
Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
Кількість дверей | 1 |
Об'єм, л. | 700 |