Обсяг - 700 л. t режим від 0 до 30°C
Напруга - 220 в Потужність - 0,57 кВт.
Габарити (ДхШхВ) - 750x850x2080 мм.
Глуха двері. Електронна панель управління з буквено-цифровий LED-дисплеєм. Макс. завантаження 150 кг. сиру. 5 пар направляючих 5 гратчастих полиць.
2 програмовані швидкості вентилятора. 20 настроюються програм і 3 попередньо встановлених програм (по 6 фаз, для кожної програми.
Конструкція повністю виконана з нержавіючої сталі AISI 304.
Постійне відображення робочого стану. Відображення і сигналізація з попереджуючим зумером. Функція HACCP із записом подій.
Внутрішня камера з закругленими кутами і дном. Термоізоляція товщиною 75 мм. з екологічно чистого гидровспененного поліуретану.
Легкознімні напрямні для продукції. Компресор з повітряним охолодженням. Внутрішня робоча температура від 0 до 30 °C.
Активний контроль вологості від 40% до 95%. Без підключення до водопроводу. Робоча температура навколишнього середовища макс. 38 °C.
Екологічний холодоагент R404a. Автоматичне розморожування. Збір конденсату води з витяжним піддоном. Замок.
Вага - 137 кг.
Метою дозрівання сиру є перетворення молока в більш засвоюється форму, додання продукту певних органолептичних властивостей (смак і запах,
консистенція, малюнок). Цього досягають створенням відповідних умов для дозрівання сирів.
В залежності від виду сиру при його дозріванні змінюються всі складові частини молока, що перейшли в сир. Одночасно із зміною складових частин
молока сир набуває певні смак і запах, властиві даному сиру, консистенцію, колір і малюнок. У дозріванні сирів провідна роль
належить мікрофлорі. Зміна складових частин сиру відбувається під впливом бактеріальних экзоферментов і эндоферментов.
Дозрівання - останній етап у виробництві сиру і самий найбільш делікатний процес, оскільки необхідно створити ідеальні умови для дозрівання.
Під час процесу дозрівання сиру метаболічні процеси, які відбуваються в продукті, відповідають за смак і кінцевий аромат сиру. Ці процеси
розвиваються завдяки переданої мікробної флори частково з навколишнього середовища. Шафа для дозрівання сиру відтворює ідеальне середовище для
дозрівання, оскільки контроль температури і вологості дозволяє уникнути раптових стрибків і запобігти ризик висихання.
У шафі для дозрівання сиру створені умови, необхідні для розвитку мікрофлори. Технолог по виробництву сиру може крок за кроком слідувати етапами
сирного майстерності згідно з власними рецептами.
Холодильна шафа для дозрівання сиру Everlasting STG ALL 700 Inox CF LCD завдяки постійному контролю температури, вологості і вентиляції
здатний задовольнити потреби майстрів з приготування різних сортів сиру.
Гарантія: 1 рік
Шафа дозрівання сиру Everlasting STG ALL 700 Inox CF LCD купити Ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення безпосередньо з сайту!
Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.
Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
Кількість дверей | 1 |
Об'єм, л. | 700 |