Оптимальний робочий об'єм - 50 л.
Напруга - 220 В. Потужність - 2 кВт. .
Габарити (ДхШхВ) - 130х260х380 мм. Максимальна робоча глибина - 165 мм
Терморегулюючий підігрівач високої точності. Відображення робочої температури. Структура із захищеної нержавіючої сталі IP X3.
Робоча температура від 20 до 100 ° C з точністю до /- 0,03 °C. Захисне автоматичне пристрій «холостому» використанні.
Циркуляційний вентиль, що сприяє відмінному змішування продукту. Пристрій блокування двигуна при виявленні перенапруги і перевищення
температури. Ручка для зручності перенесення машини.
Вага - 4,5 кг
Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може
точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.
Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.
У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання
приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією.
Дана технологія полягає в отриманні високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
Скорочення втрат
М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому готуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.
Більш тривалий термін придатності
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
Риба - 4-6 днів
Яловичина - 25-30 днів
Телятина - 25-30 днів
Свинина - 15-18 днів
М'ясо птиці - 10-18 днів
Овочі - до 45 днів
Гарантія: 1 рік
купити сувид обладнання Sirman Softcooker Y09 Ви можете, зателефонувавши в компанію "Enjoy-Trade", або зробивши замовлення безпосередньо з сайту!
Інтернет магзін Enjoy-Trade пропонує купити товар Недорого зі зручною доставкою по всій Україні. Вибирайте надійне обладнання для кафе, ресторанів і барів за найкращими цінами в Україні.
Здійснюємо доставку товару До Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Кременчук, Вінницю, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький (Кіровоград), Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одесу, Полтаву, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород , Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
Об'єм вани, л. | 50 |
Потужність, кВт | 2,0 |
Напруга, В | 220 |